(VIDEO) Prostitutka razkrila nova dejstva o Paddocku, morilcu iz Las Vegasa – TOPNEWS.si

(VIDEO) Prostitutka razkrila nova dejstva o Paddocku, morilcu iz Las Vegasa

(VIDEO) Prostitutka razkrila nova dejstva o Paddocku, morilcu iz Las Vegasa

Priljubljena prostitutka monstruma iz Las Vegasa je razkrila njegovo mračno stran. Imel je bolne zahteve ter se hvalil, da se je rodil zloben.

Stephen Paddock, ki je prejšnji teden v krvavem masakru po festivalu v Las Vegasu ubil 58 ljudi, je sanjal o nasilnem seksu in posilstvu, je razkrila njegova nekdanja prostitutka (27).

“Hvalil se je, da se je rodil zloben. Bil je ponosen tudi na očeta Beniamina, ki je svoj čas oropal banko in zaradi tega prestajal kazen v zaporu, iz katerega je pobegnil leta 1969. Enkrat mi je v SMS-u napisal “‘Nisem ga dobro poznal, vendar ta njegova zla kri je definitivno v meni”, je povedala 27-letna prostitutka, ki je želela ostati neimenovana.

Paddocka je opisala kot posesivnega in paranoičnega moškega, ki je bil obseden s teorijami zarote.

“Prepričeval me je, kako je napad na newyorška “dvojčka” 11. septembra pravzaprav organizirala ameriška vlada”, je povedala prostitutka, ki se je s Stephenom sestala devet krat v času od novembra 2015 do junija 2016. Prostitutka trdi, da jo je Paddock poklical vsakič, ko je prišel v Las Vegas brez svoje partnerke Merilou Danley.

“Plačal mi je 8.000 dolarjev za posamezen sestanek ter me celo odpeljal tudi v “Mandalay Bay”, kjer je streljal na obiskovalce festivala”, je izjavila prostitutka.

“Obiskovala sva igralnice in pila. Vsakič, ko je priigral kakšen denar, je postal izrazito nasilen v postelji”, je povedala prostitutka medijem in pokazala telefonska sporočila, v katerih ji je Paddock pisal, da “si jo želi zvezati tako močno, da bi vpila zaradi bolečin in si zapomnila”.

“Prekinila sem stik z njim, ko sem stopila v novo zvezo. Imel je mračno stran, vendar si nisem niti predstavljala, da je sposoben ubiti toliko ljudi”, je zaključila prostitutka.

logo-topnews (1)

 

 

COMMENTS

Wordpress (0)