Poljski evroposlanec Korwin-Mikke: Bolje, da Arabci zavzamejo Evropo, kot da nas okupira EU, kjer se sprehajajo geji! – TOPNEWS.si

Poljski evroposlanec Korwin-Mikke: Bolje, da Arabci zavzamejo Evropo, kot da nas okupira EU, kjer se sprehajajo geji!

Poljski evroposlanec Korwin-Mikke: Bolje, da Arabci zavzamejo Evropo, kot da nas okupira EU, kjer se sprehajajo geji!

Vodja poljskih radikalnih nacionalistov, evroposlanec Janusz Korwin-Mikke je izjavil, da raje vidi, da Evropo okupirajo Araci, ker tako ne bi bilo gej parad in “bi sekali glave morilcem”, kot pa Evropsko unijo, ki na srečo nima svoje vojske, ker če bi jo imela, bi že zdavnaj vsem razporedila begunce.

“Ko bodo prišli muslimani, ne ti begunci, temveč pravi muslimani, bodo morilcem sekali glave, kot je tudi prav, ne bo več nikakršnih parad ljubezni, enakosti in tako naprej, izginil bo davek na dodano vrednost in na prihodke, ki so v nasprotju s Koranom. Rajši sem pod arabsko okupacijo, kot pod okupacijo EU,” je izjavil poslanec Evropskega parlamenta Korwin-Mikke na poljski zasebni televiziji Polsat.

Korwin-Mikke, znan po sovražnem govoru in škandaloznih izjavah tako na Poljskem, kot tudi v Evropskem parlamentu, zaradi česar so ga že večkrat tudi kaznovali, je opozoril, da je Španija 500 let cvetela pod arabsko okupacijo. Sinoči pa je na televiziji Polsat predstavil tudi najprimitivnejši možni model reševanja begunske krize.

“V tem trenutku ni begunskega problema. Problem v EU je izzvan s tem, ker je beguncem bila obljubljena socialna pomoč. Ste opazili, da so to vselej le moški? Vsi so iz Sirije, njihove družine so v begunskih taboriščih v Turčiji, oni pa so prišli v Evropo po socialno pomoč. Potrebno je jasno povedati, da ne bo nikakršne socialne pomoči,” je predlagal Korwin-Mikke.

Poljski evroposlanec je ocenil, da EU nikakor ne more prisiliti članic, ki to ne želijo, da sprejmejo begunce po mehanizmu relokacije po nacionalnih kvotah.

“Evropska komisija nima vojske in zato lahko grozi le z žuganjem s prstom. Kdor ima vojsko, ima tudi oblast. Nevarno je, ker (lider vladajuće poljske stranke Pravo in Pravičnost Jaroslaw Kaczynski že tretjič zahteva formiranje močne evropske vojske. Če bi obstajala, bi nam že prišla v “bratsko” pomoč in bi morali begunce sprejeti,” je dejal Korwin-Mikke.

logo-topnews (1)

 

 

COMMENTS

Wordpress (1)
  • comment-avatar
    xtc 6 let

    Žal je stvar v tem,da je povedal kar nekaj bolečih resnic,med kupom traparij in ,da bi EU birokracija,če bi EU skupno vojsko imela,le to uporabljala za vzdrževanje oblasti birokracije ne zaobrambo vrednot EU,skratka kar se dogaja vse bolj kaže na razsipavanje EU.