Zaradi “prilizovanja” Trumpu, se hrvaški predsednici smeji cela regija – TOPNEWS.si

Zaradi “prilizovanja” Trumpu, se hrvaški predsednici smeji cela regija

Zaradi “prilizovanja” Trumpu, se hrvaški predsednici smeji cela regija

Ameriški predsednik Donald Trump je še kar naprej tema regije na družbenih omrežjih. Po “protokolarnem” prerivanju s premierjem Duškom Markovićem, je na internetu, odnos hrvaške predsednice Kolinde Grabar Kitarović in ameriškega predsednika Donalda Trumpa, postal predmet številnih šal.

Hrvaška predsednica se je na vse načine trudila pritegniti pozornost ameriškega kolega med uradnim fotografiranjem. Čeprav je bila Kitarovićeva po protokolu daleč od Trumpa, si je uspela izboriti svoje mesto, tik poleg ameriškega predsednika.

Hrvaška predsednica ni izpustila svoje priložnosti in je s težkimi napori pridobljeno pozicijo držala vse do konca uradnega dela.

Za fotografiranje si je Kitarovićeva oblekla isto redečo obleko s čipko, kot jo je imela pred tednom dni na sestanku z ameriškim podpredsednikom Mikom Pencem, na varnostni konferenci v Muenchnu. Medtem ko je natančno v korak sledila ameriškemu predsedniku, se je smehljala, spogledovala, kimala z glavo in se poskušala vključiti v pogovor, kar pa ji ni šlo najbolj od rok.

kolinda trump1

kolinda trump2

gledovanjem okolice, pogovorom z drugimi mino nje, tudi takrat, ko je gledal v isto smer, predsednice Kolinde ni opazil. Vendar, hrvaška predsednica s takim obnašanjem ni odnehala.

Potem ko so kamere ujele “zaljubljene” poglede Kolinde Grabar Kitarović proti Donaldu Trumpu, na vrhu NATO v Bruslju, so družbene mreže eksplodirale.

Šale na račun hrvaške predsednice so preplavile internet, tviteraši pa so dobili poseben navdih. “Ljubezenski cilji – da me nekdo gleda kot Kolinda Trumpa”, “Zdi se, da bi Kolinda želela zavzeti Melanievo mesto”, “Kolinda se je zaljubila”, so samo nekateri šaljivi komentarji na internetu.

Odzvale so se tudi satirične strani na Facebooku.

logo-topnews (1)

 

 

COMMENTS

Wordpress (1)
  • comment-avatar
    bumbar 5 let

    Saj ona tega posmehovanja ne jemlje resno, ker ga ne razume!?!