Objavljena fotografija terorista: To je monstrum zla, ki je ubil otroke v Manchestru – TOPNEWS.si

Objavljena fotografija terorista: To je monstrum zla, ki je ubil otroke v Manchestru

Objavljena fotografija terorista: To je monstrum zla, ki je ubil otroke v Manchestru

Objavljena je fotografija terorističnega napadalca Salmana Abedia (22), ki je z eksplozivno napravo po koncertu Ariane Grande v “Manchester areni” ubil 22 oseb.

Na naslovni strani današnjega The Sun so objavljene fotografije Abedia in najmlajše žrtve njegovega zverinskega dejanja, osemletne deklice Saffie.

Moški, osumljen samomorilskega bombnega napada na koncertu ameriške pevke Ariane Grande v Manchestru, je identificiran kot 23-letni Salman Abedi, je objavil CBS News.

Abedi je bil že prej dober znanec britanskih oblasti.

Ameriški varnostni viri navajajo, sklicujoč se na britanske obveščevalne vire, da je Abedi rojen v Manchestru leta 1994 in da so njegovi starši libijskega porekla. Verjame se, da je pred izvedbo napada potoval z vlakom, dodajajo.

Njegovi starši so emigrirali iz Libije v London, preden so se preselili v predmestje Manchestra, kjer so živeli najmanj 10 let, poroča Reuters.

Abedijevi prijatelji z univerze Salford so povedali, da je tekom prejšnjega leta Abedi pustil rasti brado, kot tudi, da je bil navijač nogometnega kluba Manchester United.

Neimenovani vir iz ameriške vlade je povedal, da preiskovalci poskušajo ugotoviti, ali je Abedi potoval v Libijo in, ali je tam navezal stike s pripadniki Islamske države.

Manchesterska policija je sporočila, da so aretirali 23-letnega moškega, ki naj bi bil povezan z bombnim napadom v Manchestru, poroča BBC.

Islamska država je takoj prevzela odgovornost za sinočnji samomorilski napad po koncertu ameriške pevke Ariane Grande v Manchestru, kjer je bilo ubitih 22 oseb in več deset ranjenih.

logo-topnews (1)

 

 

COMMENTS

Wordpress (1)
  • comment-avatar
    bisabre 7 let

    Tip je že po faci sodeč degeneriranec. Če je žrtvam in jihovim svojcem lahko kaj v zadošečnej je dejstvo, da je prasec pri svojem sprevrženem dejanju tudi sam crknil.