VV Faktor: Bojan Požar in Andreja Jernejčič o Tanji Žagar in Mikiju Šarcu – TOPNEWS.si

VV Faktor: Bojan Požar in Andreja Jernejčič o Tanji Žagar in Mikiju Šarcu

VV Faktor: Bojan Požar in Andreja Jernejčič o Tanji Žagar in Mikiju Šarcu

VV Faktor: Revija Suzy, Slovenske Novice, pa seveda moramo omeniti tudi Požareport, našega komentatorja Bojana Požarja, poročajo, da je Tanja Žagar noseča s svojim menedžerjem Mikijem Šarcem, ki naj bi zaradi nje zapustil ženo in tri otroke. Opazili naj bi jo v ljubljanski porodnišnici. Tanja naj bi postala mamica jeseni. Informacije naj bi revije poskušale preveriti pri Tanji in njenem menedžerju Mikiju Šarcu, a se že od petka na klice, elektronska sporočila in tudi SMS-e, ne odzivata. Andreja, zakaj misliš, da imajo starejši moški ta problem, da pač v nekih določenih letih zapustijo družino, otroke, vse in se selijo k mlajšim ženskam?

Andreja Jernejčič: “Lahko preprosto gre samo za zaljubljenost, lahko gre za neko avanturo, ki se potem razleze v nekaj več. Lahko pa preprosto starejši moški iščejo zadnjo potrditev, da so še vedno zaželeni in lovijo tisti zadnji vlak, ampak je lahko tudi obratno, saj ni rečeno, da mora biti ravno moški starejši, lahko je tudi ženska, pa je starejša pa zapusti. Se pravi teh situacij je zelo veliko. Lahko gre tudi za zaljubljenost, lahko je kaj drugega. Ampak, če bi res rekli samo gre za starejše moške, bi mogoče rekli, da lovijo zadnji vlak. Lahko se pa preprosto zaljubijo tako, da ne bi šla ravno sodit.

VV Faktor: Ti prebiraš te informacije, kaj se dogaja s slavnimi Slovenci in njihovimi družinskimi zgodbami?

Andreja Jernejčič: “Recimo danes smo se z nekaj urednicami pogovarjali na to temo in rekle so tako: če si pač medijska osebnost, kar je res, recimo, če Tanja izda nov cd se zmenijo, jih pokličejo in da bi želela, da se objavi. Potem je res, da mora pričakovati, da se bo tudi nekaj o njej osebno pisalo, ali pa o njeni zgodbi, da jih bo zanimalo mnenje in takrat se od nje pričakuje, da bo reagirala. To je pač ta cena slave, ki ti pride prav, ko potrebuješ svojo promocijo, po drugi strani pa moraš pričakovati, da te bodo mediji vprašali. Tako, da po eni strani bi jaz sicer rekla, pustimo jim svoj mir, pa naj sama povesta, kdaj želita. Po drugi strani pa če živita od medijev in da je to cena slave in da je del njunega življenja, potem pa tudi v taki situaciji morata pričakovati, da se bo to zgodilo in da bodo mediji pričakovali odgovor in da se od nje pričakuje, da ga bo dala. “

VV Faktor: “Bojan ti si že med velikonočnimi prazniki pisal, da je Miki Šarac zapustil ženo in svoje tri otroke. Revija Suzy poroča, da je Tanja Žagar noseča z Mikijem Šarcem, tudi ti si to omenjal in da je pravzaprav to velika zgodba za slovensko estrado?

..Bojan Požar: Moram najprej takoj demantirati te skrajno šovinistične izjave kolegice Andreje Jernejčič, da starejši moški lovijo svoje zadnje vlake. Prvič je to v Sloveniji skrajno problematično zaradi stanja slovenskih železnic, po drugi strani pa bom to demantiral na svojem lastnem primeru. Ko sem se jaz pred leti ločeval od svoje bivše soproge, zdajšnje odvetnice, sem začel živeti ali hoditi z žensko, ki je bila starejša od svoje bivše žene tako, da sem tipičen primer moškega, ki se ni odselil k mlajši, ampak k starejši ženski.

Andreja Jernejčič: Bojan, če si me slišal, sem dala več opcij. Rekla sem, da ni samo ena opcija, ampak je tudi druga in da to ne igra vloge.

Bojan Požar: … “No to je pač eden od takih primerov, bom rekel ta odselitev Mikija Šarca, on je v principu legaliziral, to kar se je vseskozi dogajalo med njim in med Tanjo Žagar.

VV Faktor: V bistvu že nekaj let?

Bojan Požar: “Ja, vrsto let, zdaj se je pač odločil, da se bo fizično odselil, Mogoče si je tu izbral nekoliko napačen trenutek glede na zdravstveno stanje, v katerem se je znašla njegova soproga. Zato so pač mediji med velikonočnimi prazniki, ki so pač na nek način družinski prazniki in tako dalje. Sicer pa je to običajna zadeva. Mediji o tem poročajo v tujini, pri nas in tako dalje, tako kot sta že vidva prej ugotovila. Onadva sta tipična zvezdnika in tipična estradnika. Miki Šarac in Tanja Žagar, ki živita, ki ustvarjata profit na osnovi tega, da sta v medijih. Če si v medijih v dobrem, moraš računati, da si v medijih tudi v slabem, če temu tako lahko rečemo”.

VV Faktor: “Zanimivo je to, da si ti Bojan na nek način, po sili razmer, sosed od Tanje in Mikija, v Župančičevi jami. Tako, da si imel možnost od blizu spremljati te zadeve, ne samo od virov”.

Bojan Požar: “Včasih oba srečujem v dvigalu. Zato se mi je zdelo zanimivo, da je Miki Šarac večkrat zanikal za druge medije, da nima pravzaprav nič s Tanjo Žagar, ko smo ju tu pravzaprav videvali na istih lokacijah. Bil sem dvakrat tudi gost na koncertu, na zadnjih velikih koncertih Tanje Žagar v dvorani Tivoli. Ampak bo pa zanimivo tudi to, kar sem napisal. Mene bo zanimalo tudi to, kako bo ta publika, Tanja Žagar ima tipično publiko, ki bom rekel, da stavi na neke priznane družinske vrednote, kako bo ta publika reagirala na malce dramatične razmere, ki jih Tanja Žagar ima….

Mislim, da sta onadva ravno zaradi publike, ki je neka družinska, skrivala to zvezo. Očitno pa zdaj več nista mogla skrivati, ker predvidevam, da je informacija, da je Tanja Žagar noseča, to je pač ta odločilni razlog, da ste se odločila to skomunicirati.

Andreja Jernejčič: Jaz bi tukaj rekla, da ni nič kaj takega, če se onadva odločita. Ampak, da je ključna stvar, ki jo tukaj naredijo, kako se dogovorijo in kakšna je odgovornost tistega, ki gre, zapusti družino, pusti vse za sabo. Mislim, da je tukaj ključ, ker nikoli ne vemo, kdaj se bo komu kaj takega zgodilo, ampak kakšno odgovornost prevzame, ne pa, da v bistvu kar zapusti ali pa nima nobene odgovornosti. Ali pa, da bivša partnerka dobi od Centra za socialno delo neko poravnavo, koliko bo znašala odškodnina pri tem, da bivši mož nikoli nič ne plačuje, kar se dogaja tipično v mojem primeru”.

VV Faktor: “Zdaj to so zelo čustvene zadeve in ti čustveni razhodi Helene Blagne in Zamana in še nekatere druge zgodbe. Tu očitno ni možno kontrolirati zadeve?”

Bojan Požar: “Pri Heleni Blagne pa se sedaj dogaja ista drama kot takrat, ko se je Mitja Zaman ločeval od bivše žene.
On je bil poročen, Helena Blagne ga je v bistvu osvojila na nekem koncertu, ko mu je pela na rojstnem dnevu. Mislim, da je bilo to v Muenchenu in potem sta pač začela hoditi skupaj in tako dalje. In potem je bila tudi blazno velika drama. Jaz se spomnim, da so takrat mediji poročali, pa Helena Blagne tega ni nikoli demantirala, da je enkrat vdrla na posestvo skupne hiše Zamana in bivše žene, se tam metala z vsem svojim telesom na mercedes od Zamana in tako dalje. Mislim, da je šlo za neke prepire med njimi tremi. In podobna zgodba pač, to je karma, se ji dogaja zdaj.”.

logo-topnews (1)

 

COMMENTS

Wordpress (0)