Oliver Stone: za oboroženim konfliktom v Ukrajini stoji CIA! – TOPNEWS.si

Oliver Stone: za oboroženim konfliktom v Ukrajini stoji CIA!

Oliver Stone: za oboroženim konfliktom v Ukrajini stoji CIA!

Svetovno znani ameriški režiser Oliver Stone je pozval predsednika ZDA Donalda Trumpa, da objavi tajne dokumente o ukrajinskem konfliktu, saj naj bi Američani živeli v laži.

S številnimi oskarji nagrajen ameriški režiser Oliver Stone je v intervjuju za rusko televizijo “Prvi kanal” dejal, da državljani ZDA niso seznanjeni z realno situacijo in dogajanjem v Ukrajini.

“Če bi bil Trump, bi objavil vse informacije o Ukrajini. Prav tako tudi o Siriji. Vendar pa, vsekakor pred vsem o tem, kar se dogaja v Ukrajini, saj se je tam začela odvijati nova hladna vojna”, je dejal Stone.

Oliver Stone je prav tako dejal, da so trditve ameriškega političnega “establišmenta”, da je Rusija okupirala Krim, navadne pravljice, kot so tudi pravljice trditve, da Rusija sodeluje v konfliktu v Donbasu in nasploh ogroža Ukrajino. Stone pravi, da za vsemi pomembnimi dogajanji v svetu stoji CIA, med ostalim tudi za dogajanjem v Ukrajini.

“To je norišnica, Američani potrebujejo sovražnika in to ne samo enega. Menim, da ameriška moč temelji na sovražnikih, saj prinašajo denar”, je zaključil režiser Oliver Stone.

K.R.

 

 

COMMENTS

Wordpress (0)