Vrag je vzel šalo, Trump se hiti opravičevati – TOPNEWS.si

Vrag je vzel šalo, Trump se hiti opravičevati

Vrag je vzel šalo, Trump se hiti opravičevati

Republikanski predsedniški kandidat Donald Trump se je prvič v svoji predvolilni kampanji opravičil za seksistično izjavo med oddajo Accesse Hoollywood iz leta 2005, ko je perverzno govoril, kaj vse lahko počenja ženskam in le te mu zaradi njegove slave, to tudi dovolijo.

Seveda je v opravičilu moral nujno omeniti tudi Billa Clintona, ki da govori še hujše stvari kot on. V ZDA je izjava močno odmevala, pretresla pa je tudi republikansko stranko.

Trump je doslej govoril marsikatere neumnosti, pa se je na koncu izkazalo, da mu sploh niso škodile. Tokrat pa je vrag vzel šalo. Napadli so ga tako nasprotni politiki, kot tudi vsi ugledni člani stranke. Nekateri pa sedaj odkrito zahtevajo tudi njegov odstop od kandidature.

Po prvem neuspelem opravičilu, je kmalu objavil še eno. Sporočil je, da je šlo na posnetku le za klepet med moškima pred mnogimi leti in dodal, da mu je Clinton na igrišču za golf govoril hujše stvari, s katerimi se njegove izjave ne morejo niti primerjati. ” Opravičujem se vsem, ki so prizadeti,” je napisal Trump.

“Dajmo biti pošteni. Živimo v realnem svetu. Nikoli nisem trdil, da sem popoln ali se pretvarjal, da sem kaj drugega. Povedal sem stvari, ki jih obžalujem in besede v tem deset let starem posnetku so del tega. Izrekel sem jih, ni bilo prav in se opravičujem,” je dejal ter obljubil, da bo v prihodnje boljši človek in ne bo več razočaral,” poroča ameriški Politico.

N.N.

COMMENTS

Wordpress (0)