(VIDEO) Agra – To morate videti: Urška Klakočar Zupančič na konju, Janša v prvi vrsti – TOPNEWS.si

(VIDEO) Agra – To morate videti: Urška Klakočar Zupančič na konju, Janša v prvi vrsti

(VIDEO) Agra – To morate videti: Urška Klakočar Zupančič na konju, Janša v prvi vrsti

Več kot štiri ure in pol je trajala današnja otvoritev 62. mednarodni kmetijsko-živilski sejem Agra, ki ga je odprla predsednica državnega zbora Urška Klakočar Zupančič. Njen otvoritveni govor pa je v prvi vrsti spremljala Janez Janša, ki se je kasneje sprehodil med obiskovalci in razstavljavci. Na otvoritveni slovesnosti se je sicer zgodil majhen “spodrsljaj”, saj so govorniki naštevali pomembne goste v prvi prvi vrsti, kjer je le dva sedeža od predsednice državnega zbora sede Janez Janša pozabili omeniti njegovi ime , ampak so vse skupaj zapakirali pod pozdrav “poslancem državnega zbora,” ki so se predvsem iz Svobode, SDS-a, Slovenske ljudske stranke in Nove Slovenije( mimogrede SDS in NSi imata na sejmu svoj razstavni prostor.

Ampak to je bil šele začetek, saj si je Urška Klakočar Zupančič vzela dobre skoraj tri ur, da si je ogledal razstavni prostor. Najdlje se je ustavila pri konjih, kjer je zajahala ameriškega quarter konja, ki je trenutno najštevilčnejša pasma na svetu. Klakočarjeva je namreč velika ljubiteljica živali in še posebno konjev. Sama je namreč lastnica kobile pri kateri kot je dejala za medije “pri svoji kobili odvržem vse negativnosti, ki se lepijo name.”

Seveda smo vse skupaj zabeležili na na filmski trak z našo kamero in posneli reci in piši skoraj  pet ur materiala na današnji Agri v posnetku, kjer je imela glavno vlogo seveda predsednica državnega zbora  Urška Klakočar Zupančič. Kaj so proti temu filmi dolgometražci, kot recimo: “Bilo je nekoč v Ameriki”, “Titanik”, ali “Bertoluccijevo 20. stoletje….”? Po dolžini seveda. Nič.

COMMENTS

Wordpress (0)