Kriminalisti NPU na Svobodi: Natašo Avšič Bogovič predvideva, “da iščejo osebo, ki je objavila tajne tonske posnetke” – TOPNEWS.si

Kriminalisti NPU na Svobodi: Natašo Avšič Bogovič predvideva, “da iščejo osebo, ki je objavila tajne tonske posnetke”

Kriminalisti NPU na Svobodi: Natašo Avšič Bogovič predvideva, “da iščejo osebo, ki je objavila tajne tonske posnetke”

Kriminalisti NPU so danes z vodjo poslanske skupine Svoboda Natašo Avšič Bogovič opravili informativni pogovor. Kot je ocenila tudi , so bržkone zbirali informacije o posnetku dogovarjanj glede referenduma oz. resolucije o Jeku 2, ki jih je v oddaji Tarča objavila Televizija Slovenija, saj jih je zanimal potek sestankov v DZ.

Zaključek redne seje DZ s poslanskimi vprašanji predsedniku vlade Robertu Golobu. Vodja poslanske skupine Svoboda Zaključek redne seje DZ s poslanskimi vprašanji predsedniku vlade Robertu Golobu.
“Zanimalo jih je predvsem, kakšne vrste sestankov imamo v državnem zboru. Seveda smo potem prišli na vprašanja o konkretnih sestankih, kdo se jih udeležuje, kako je z vabljenimi, kar sem tudi pojasnila,” je dejala. Kriminaliste je po njenih besedah zanimalo tudi, “kdo je bil na sestanku v teh dveh kritičnih dneh”.

Po njenih predvidevanjih so kriminalisti poslansko skupino Svoboda obiskali zaradi posnetka političnih dogovarjanj glede referenduma oz. resolucije o Jeku 2, ki jih je v oddaji Tarča prejšnji teden objavila Televizija Slovenija. Kriminalisti tega niso zanikali, so se pa pogovarjali tudi o tem, pravi. Meni, da so kriminalisti v DZ prišli na podlagi naznanila generalnega sekretariata DZ v zvezi z nedovoljenim snemanjem. Predvideva, da iščejo osebo, ki je ta objavljeni posnetek posnela.

Poudarila je, da je šlo za informativni sestanek in da ni šlo za nič posebnega.

COMMENTS

Wordpress (0)