“In potem ga občasno pošljejo opeke prodajat” – Janez Janša takole “pokritiziral” Bojana Požarja – TOPNEWS.si

“In potem ga občasno pošljejo opeke prodajat” – Janez Janša takole “pokritiziral” Bojana Požarja

“In potem ga občasno pošljejo opeke prodajat” – Janez Janša takole “pokritiziral” Bojana Požarja

Vse skupaj se je začelo, ko je predsednik SDS Janez Janša na družbenem omrežju X ošvrknil Bojana Požarja, ker je za komentatorja na svoj portal povabil bivšega urednika Domovine Roka Čakša. Spor na relaciji Janša Požar se je zaostril  po umiku Ure moči  oziroma intervjuja z Milošem Njegoslavom Milovićem iz programa Planet TV.

 

Spor se je zaostril potem, ko je Bojan Požar posredno namignil na domnevni dogovor, oziroma zaroto v kateri naj bi se proti Uri Moči oziroma intervjuju z Milovičem zarotila velika nasprotnika Janez Janša in Aleksander Čeferin.

 

Bolj gre za to, da Bojan Požar , ki sicer dobiva zelo veliko dobrih info iz zakulisja, teh ne zna vedno povezati v logično celoto. In potem ga občasno pošljejo opeke prodajat. Še posebej takrat, ko diši po volitvah.

Glede nesprejemljive in vsega obsojanja vredne cenzure intervjuja z Milovićem (ki je daleč najbolj škodila Planet TV, dolgoročno pa tudi šefu Uefe) in teorije zarot, ki jih z vpletanjem mene in SDS širi naokrog, pa še enkrat:

Edini medij, ki je intervju z M objavil, je bila Nova24TV . Noben drug. Niti Požareport BojanaPožarja ne, čeprav vemo, da lahko danes to tehnično naredi vsak, ki hoče. Najbrž pa novi anti SDS sodelavci portala kot sta Čakš in Merše nad tem niso navdušeni. Hic Rhodus, hic salta, Bojan.

Ko boste na Požarreport, ki je sicer za slo razmere kvaliteten, nadpovprečen portal, posneli in objavili intervju z Milovićem – potem ne bo šlo več za krokodilje solze in lahko skupaj napišemo protest zoper cenzuro na PlanetTV.

COMMENTS

Wordpress (0)