(VIDEO) Donald Trump v volilni kampanji “kopiral” Boruta Pahorja – Trump trenutno dela v McDonald’su – TOPNEWS.si

(VIDEO) Donald Trump v volilni kampanji “kopiral” Boruta Pahorja – Trump trenutno dela v McDonald’su

(VIDEO) Donald Trump v volilni kampanji “kopiral”  Boruta Pahorja – Trump trenutno dela v McDonald’su

Nekdanji predsednik Donald Trump je prevzel novo vlogo, ko je v nedeljo popoldne v McDonald’su v Pensilvaniji kuhal in stregel pomfrit strankam Trump si je nadel predpasnik, pripravil in postregel pomfrit novinarjem in strankam v Pennsylvania McDonald’s v nedeljo popoldne.

Nekdanji predsednik Donald Trump je prevzel novo vlogo, ko je v nedeljo popoldne v McDonald’su v Pensilvaniji kuhal in stregel pomfrit strankam

“Pozdravljeni vsi. To je moj prvi dan v McDonald’su, iščem službo,” je rekel Trump, ko je vstopil v lokal in se rokoval z lastnikom.

Na tisoče Trumpovih podpornikov je obkolilo restavracijo McDonald’s, medtem ko je Trump popoldne preživel kot kuhar krompirja, potem ko je Harrisovo obtožil, da laže o delu v restavraciji s hitro prehrano. “Zdaj sem delal 15 minut več kot Kamala v McDonald’su,” je dejal Trump skozi okno, ko je delil naročila.

 

 

 

Tiskovni predstavnik Harris-Walz 2024 Joseph Costello je izdal izjavo po Trumpovi menjavi kuhanja cvrtja, v kateri je trdil, da “Trump ne razume, kako je delati za preživetje.”

“Danes je Donald Trump pokazal natanko to, kar bi videli v drugem Trumpovem mandatu: izkoriščanje delovnih ljudi za lastno osebno korist. Trump ne razume, kako je preživeti z delom, ne glede na to, koliko zrežiranih fotografij naredi, in njegov celoten načrt za drugi mandat je, da sebi, svojim premožnim prijateljem in velikanskim korporacijam omogoči še eno veliko znižanje davkov,” je zapisano v izjavi. “Po drugi strani se podpredsednica Harris zavzema za delavce in se spopada z zlikovci, ki trgajo ljudi, in storila bo enako kot predsednica.”

Samo 15 dni do dneva volitev je Trump v nedeljo v Pensilvaniji, kjer vodi kampanjo v mestni hiši v Lancastru, potem ko se je ustavil v McDonald’su. Trump  je nato v nedeljo zvečer odpotoval v Pittsburgh na tekmo NFL Steelers-Jets.

Donald Trump, ki je  tako v kampanji kopiral Boruta Pahorja, ki je  v tovarni v Starem trgu  zlagal nogavice, v Dravogradu je v potu svojega obraza na valjarju asfaltiral cestišče, na Banjški planoti nad Novo Gorico je (skupaj z Milanom Zverom in Mirom Žitkom) kosil travo. En dan je sodeloval pri delu v socialnem podjetju CPU v Slovenskih Konjicah, za psi je čistil v zavetišču za živali pri Novem mestu, v mlekarni v Lazah pri Logatcu pakiral bio kislo mleko.

COMMENTS

Wordpress (0)