Zakaj je Bojan Požar “zagrozil” z umikom iz medijske scene in kdo so, po njegovi oceni, novi osumljeni v “zaroti” proti “Uri moči”? – TOPNEWS.si

Zakaj je Bojan Požar “zagrozil” z umikom iz medijske scene in kdo so, po njegovi oceni, novi osumljeni v “zaroti” proti “Uri moči”?

Zakaj je Bojan Požar “zagrozil” z umikom iz medijske scene in kdo so, po njegovi oceni, novi osumljeni v “zaroti” proti “Uri moči”?

“Imam pa včasih že poln kufer vsega (ker vse to fajn izčrpava, čeprav te ta življenjski slog po svoje tudi utrdi, ti jemlje čas, zdravje, denar) in se potem zalotim, ko tuhtam celo o umiku iz medijske scene,” je novinar Bojan Požar zapisal na družbenem omrežju X zapisal in s tem spravil svoje sledilce in oboževalce.

 

Imam pa včasih že poln kufer vsega (ker vse to fajn izčrpava, čeprav te ta življenjski slog po svoje tudi utrdi, ti jemlje čas, zdravje, denar) in se potem zalotim, ko tuhtam celo o umiku iz medijske scene. 🥃 pic.twitter.com/DfLhrZ6L56

— BojanPožar (@BojanPozar) October 4, 2024

 

Razloge za razmislek  gre po vsej verjetnosti iskati v umiku oddaje Planet TV – Ura moči, ki po umiku intervjuja z Milošem Njegoslavom Milovićem  ni sporedu. Takrat je Bojan Požar v osebni izpovedi na X-u zapisal, “da so ga cenzurirali  prvič, zadnjič in nikoli več,” ter namignil , da je bil žrtev “prijateljskega ognja”.

V “zaroti”, ki naj bi botrovala umiku oddaje, je Požar predsednika Uefe Aleksandra Čeferina pa celo predsednika stranke SDS Janeza Janšo, ki je kasneje zanikal odgovornost  in na X-u obsodil cenzuro.

Sodelovanje v zaroti je Požar kasne je razširil na lastnika OTP banke Sándorja Csánya in celo na predsednika ustavnega sodišča Roka Čeferina, ki mu je sicer še nedolgo nazaj prodal stanovanje v Piramidi.

 

 

COMMENTS

Wordpress (0)