“Pokrito – odkrito !” – Prikrito odkrita Urška Klakočar Zupančič na podkastu kar v postelji – TOPNEWS.si

“Pokrito – odkrito !” – Prikrito odkrita Urška Klakočar Zupančič na podkastu kar v postelji

“Pokrito – odkrito !” –  Prikrito odkrita Urška Klakočar Zupančič na podkastu kar v postelji

Predsednica Državnega zbora Urška Klakočar Zupančič je bila tokrat povabljena v podkast Podkrito Odkriti, v katerem voditeljica Kaja Grozina goste sprašuje kar v postelji. Očitno udobna postelja, mehki vzglavniki in puhaste odeje vplivajo blagodejno na njihovo počutje, saj se je Klakočarjeva počutila tako sproščeno, da je o svojem življenju povedala marsikaj zanimivega.

Predsednica je razkrila, da se je njeno zanimanje za politiko začelo, ko je bila kot sodnica.  zaradi javno izraženega političnega mnenja v disciplinskem postopku. “Potem več nisem želela biti del tega okostenelega sistema, ki ne podpira izražanja mnenja, ko se ne strinjaš z oblastjo,” je povedala in dodala, da ji je mnogo bolj kot plača pomembno to, da dela dobro in koristno delo.

Vstaja ob sedmih n gre spat ob enajstih.  “Pripravljam seje, sem na sestankih, skrbim, da teče zakonodajni postopek, delujem na mednarodnem področju, udeležujem se humanitarnih in kulturnih dogodkov in sem poleg tega še mati dveh sinov.”

“Počasi se moram spraviti v formo in spet jahati svojo kobilo Gino. Poleg tega bom kmalu napisala tretjo knjigo,” je dejala.

 

 

 

 

 

COMMENTS

Wordpress (0)