“Kje ste pa vi trenutno in kaj boste v prihodnje?” – Eva Irgl na X-u podprla Logarja in dobila tole vprašanje – TOPNEWS.si

“Kje ste pa vi trenutno in kaj boste v prihodnje?” – Eva Irgl na X-u podprla Logarja in dobila tole vprašanje

“Kje ste pa vi trenutno in kaj boste v prihodnje?” – Eva Irgl na X-u podprla Logarja in dobila tole vprašanje

!Glede na zapisano v kolumni bo za  Slovenijo v prihodnjem mandatu še toliko bolj pomembno, da dobi PV s političnimi izkušnjami, tako doma kot v tujini, in bo v naš prostor prinesel prepotrebno svežo energijo, izdelano vizijo rešitev ter željo po povezani,” je na družbenem omrežju X zapisala poslanka SDS Eva Irgl. Irglova je sicer  podprla zapis  Anžeta Logarja na  plus  Portalu z naslovom: “Golob pač ni kos” v katerem se Logar sprašuje, “zakaj ravno v Sloveniji odločitve strateškega pomena ne znamo izpeljati tako, da optimiziramo rezultat? Ker so ravno tedaj na čelu države diletanti? Ker podcenjujemo naravne zakonitosti postopka? Ker tisti, ki odločajo, v resnici ne vedo, kaj bi? Ker v političnem power playu posamezniki preveč solirajo? Ali pa kar vsakega po malem?”

 

 

 

 

“Kje ste pa vi trenutno in kaj boste v prihodnje? Pa take puhlice, kot so napisane v tvitu, lahko mirno prepustite levim.Ljudi zanima, kdaj bodo šli k zdravniku, koliko bo pokojnina, koliko nas bodo usekali za elektriko… Ne pa želje po povezavi, izdelane vizije ipd. Lol.,” Igrlovo vprašuje Aleš Kogoj na družbenem omrežju X.

COMMENTS

Wordpress (0)