(VIDEO) Melani Trump kot princesa Diana? – Poglejte črno beli video s katerim predstavlja svoje spomine – TOPNEWS.si

(VIDEO) Melani Trump kot princesa Diana? – Poglejte črno beli video s katerim predstavlja svoje spomine

(VIDEO) Melani Trump kot princesa Diana? – Poglejte črno beli video s katerim predstavlja svoje spomine

“Se strinjate, da je Melania Trump lepša od Jill Biden in Michelle Obama? A. Da B. Ne”, je na družbenem omrežju X zapisala  Ivanka Trump.

 

Melania Trump promovira prihajajoče spomine v novem videu: “Čutim odgovornost, da razjasnim dejstva”

 

Nekdanja prva dama Melania Trump je v četrtek predstavila svoje prihajajoče memoare in v novem videoposnetku dejala, da čuti “odgovornost za razjasnitev dejstev,”poroča CNN.

»Pisanje teh spominov je bilo zame globoko in premišljeno potovanje. Kot zasebna oseba, ki je bila pogosto predmet javnega nadzora in napačnega predstavljanja, čutim odgovornost, da razjasnim dejstva,« pravi nekdanja prva dama v videu, objavljenem na njenem računu X.

»Verjamem, da je pomembno deliti svoj pogled: resnico,« dodaja, preden na zaslonu zasvetijo besede »Moja zgodba«, »Moj pogled« in »Resnica«.

Črno-beli video, ki promovira njene spomine, vključuje posnetke in fotografije iz časa nekdanje prve dame na položaju, vključno z njenimi potovanji v tujino in njenimi interakcijami z otroki. Objava je tudi povezava do strani za prednaročilo knjige.

Iz urada nekdanje prve dame so prejšnji mesec sporočili, da bodo njeni spomini “Melania” izšli to jesen, knjigo pa so opisali kot “močno in navdihujočo zgodbo o ženski, ki si je urezala lastno pot, premagala stisko in opredelila osebno odličnost.”

Melania Trump se udeleži republikanske nacionalne konvencije 2024 na forumu Fiserv v Milwaukeeju, Wisconsin, 18. julija 2024. (Will Lanzoni/CNN)
video
Sorodni video
Oglejte si Melanijino reakcijo, ko jo je Trump omenil v svojem govoru
Melania Trump je med predsedniško kampanjo svojega moža Donalda Trumpa leta 2024 ostala malo opazna in se je v javnosti pojavila le nekajkrat, odkar je nekdanji predsednik tretjo kandidaturo za Belo hišo: njegova kampanja se je začela novembra 2022 v njihovem Mar-a-Lagu. doma, kratek nastop marca, ko je svojega moža spremljala na volitvah na predsedniških volitvah na Floridi, in njena udeležba na republikanski nacionalni konvenciji v Milwaukeeju to poletje.

Julija je objavila pismo po poskusu atentata na njenega moža na shodu v Pennsylvaniji, v katerem se je zahvalila agentom tajne službe in organom pregona, da so zaščitili nekdanjega predsednika, ter dejala, da je po streljanju mislila na svoje “sodržavljane Američane”. .

Trumpovi svetovalci in bližnji zavezniki so povedali, da nekdanja prva dama podpira svojega moža in njegove politične ambicije ter da je bila osredotočena na vzgojo njunega sina Barrona. Dodali so, da je zelo izbirčna pri izbiri svojih političnih nastopov.

Melania Trump se je letos redko pojavila na zasebnih dogodkih, vključno z gostiteljico zbiranja sredstev za konservativno skupino LGBTQ, Log Cabin Republicans, v svoji rezidenci v Trump Towerju v New Yorku 8. julija, prav tako pa se je skupaj z možem udeležila zbiranja sredstev aprila na dom investitorja Johna Paulsona.

COMMENTS

Wordpress (0)