(VIDEO) “Moje ime je Thomas Matthew Crooks: Sovražim Trumpa. sovražim republikance in veste kaj, imate napačnega človeka”- Na družbenem omrežju X eksluzivni posnetki izjav domnevnega strelca na Trumpa – TOPNEWS.si

(VIDEO) “Moje ime je Thomas Matthew Crooks: Sovražim Trumpa. sovražim republikance in veste kaj, imate napačnega človeka”- Na družbenem omrežju X eksluzivni posnetki izjav domnevnega strelca na Trumpa

(VIDEO) “Moje ime je Thomas Matthew Crooks: Sovražim Trumpa. sovražim republikance in veste kaj, imate napačnega človeka”- Na družbenem omrežju X eksluzivni posnetki izjav domnevnega strelca  na Trumpa

Na družbenem omrežju X se pojavljajo eksluzivni posnetki 20-letnega Thomasa Matthewa Crooks, ki v predstavitvenem videu pravi; “Moje ime je Thomas Matthew Crooks: Sovražim Trumpa. sovražim republikance in veste kaj, imate napačnega človeka” . V drugem posnetku pa naj bi domnevni strelec verbalno obračunaval z republikanskimi študenti.

Thomas Matthew Crooks

“I hate trump. I hate republicans.” pic.twitter.com/dEwWOqdPyq

— The Patriot Oasis™ (@ThePatriotOasis) July 14, 2024

 

Exclusive Footage Emerges: Alleged Shooter Unleashes Obscenities at Republican Students pic.twitter.com/qBgX67hn0d

— Jane Adams (@iLoveJaneAdams) July 14, 2024

 

Prav tako sem v medijih in na družbenih omrežjih, pojavlja vse več kritik na račun tajnih služb , kako je mogoče, da je tajna služba spregledala opozorila, da je na strehi strelec z orožjem.

Trump je že v nedeljo na krovu letala na poti v Milwaukee na republikansko konvencijo za medije spregovoril o poskusu atentata, ki ga je opisal kot “zelo nadrealistično izkušnjo”. “Želel sem govoriti še naprej, a so me ustrelili,” je dejal z nasmeškom.

Trump je s povitim desnim ušesom za konservativna medija Washington Examiner in New York Post povedal še, da bi pravzaprav “moral biti mrtev”, a je ravno v pravem času premaknil glavo in se s tem izognil smrti.

“Po sreči ali po božji volji, mnogi pravijo, da sem po božji volji še vedno tukaj,” je dodal in ob tem pohvalil tajno službo, ki ga je zaščitila, in “s strelom ravno med oči” pokončala napadalca.

Zaradi poskusa atentata je po lastnih besedah zavrgel govor, ki ga je pripravil za prihajajočo konvencijo. Kot je dejal, je imel pripravljeno ostro kritiko na račun “obupne administracije” predsednika Joeja Bidna, a bo namesto tega govoril na način, da “poenoti državo”.

“Ne vem, ali je to mogoče. Ljudje so zelo razdeljeni,” je dejal republikanski kandidat, ki še vedno ne priznava poraza proti Bidnu iz volitev leta 2020.

Bivši predsednik upa, da mu bo odmevni incident pomagal do vrnitve v Belo hišo, v nedeljo popoldne je tako svojim podpornikom že poslal sporočilo s prošnjo za nakazila za svojo predsedniško kampanjo, ki vsebuje fotografijo ponesrečenega atentata.

COMMENTS

Wordpress (0)