Jill ob Jou Bidnu, kje je “naša” Melania Trump? – TOPNEWS.si

Jill ob Jou Bidnu, kje je “naša” Melania Trump?

Jill ob Jou Bidnu, kje je “naša” Melania Trump?

V ZDA, in po svetu, se ljudje sprašujejo, kam je poniknila Melania Trump, poprej “umetniško” ime Melania Knauss, še poporej (v Sloveniji) pa Melanija Knavs. Čeprav ameriška državljanka ima še vedno slovensko državljanstvo in po narodnosti bo vedno ostala Slovenka. In Slovenke so znane po tem, da v družini držijo tri vogale in da, vsaj javno, močno podpirajo dejavnost svojih soprogov. Toda pri sloveno-američanki Melanii, soprogi razvpitega bivšega in morda bodočega predsednika ZDA DonaldaTrumpa, temu ni tako.

epa11458246 US President Joe Biden speaks during a Fourth of July celebration on the South Lawn of the White House in Washington, DC, USA, 04 July 2024. Biden’s reelection campaign limped into the US Independence Day holiday, exhausted by a week of the incumbent clawing to maintain his hold on his party’s nomination. EPA/TIERNEY L. CROSS / POOL

Medtem ko je izobražena in kultivirana Jill Biden, žena aktualnega ameriškega predsednika Joe Bidna, hodila na sodišče podpirati njegovega sina Hunterja, se Melania niti enkrat ni prikazala na sojenju soprogu Donaldu v zvezi z njegovo seksualnno afero z igralko v “odraslih” filmih Stormy Daniels. Morda je to še opravičjivo, ker ji bi bilo verjetno težko poslušati o Trumpovem skoku čez plot, no, ni pa nobenega opravičila, da je ni bilo na konec junijskem soočanju dveh predsedniških kandidatov Trumpa in Bidna. Medtem, ko je Jill Biden, po končanem dvoboju, takojodvihrala na oder in pospremila Bidna z njega, je stol Melanie prazno sameval.
Celo ne neki nedavni prireditvi na Trumpovem posestvu Mar-a-Lago naFloridi, kjer zakonca Trump trenutno živita, in kjer so ji podeljevali nekonagrado, se ni prikazala, čeprav je bila nekje na posestvu in je zato priznanje zanjo moral sprejeti kar Domld Trump sam! Morda je zanimivo v tej zvezi še omeniti, da je v knjigi Nina Mihelaka in Igorja Omerze “Prva dama Melania Trump, kot je bila”, iz leta 2019, objavljena anketa o zakoncih Trump in eno vprašanje se je tudi glasilo: “Ali mislite, da gre za srečen zakon med Melanio in Donaldom Trumpom?” Odgovor anketiranih slovenskih državljanov je nedvoumen. Samo 7,4 odstoka jih meni, da gre za srečen zakon in dobrih 56 odstotkov je nasprotnega prepričanja. Kar precej, več kot tretjina, jih o tem nimamnenja.

Rezultat je pričakovan, saj so že leta mediji polni zgodb o Trumpovih izvenzakonskih ljubezenskih aferah. No, po sedanjih “izginotjih” Melanie, pa bi bil danes rezultat take ankete v Sloveniji, in verjetno povsod po svetu, tudi v ZDA, podoben, če ne še mnogo slabši. Zato se še enkrat vprašajmo (trikrat): Melania, kje za vraga se skrivaš? Zakaj ne podpiraš
soproga Donalda?! Ali je na vidku ločitev?!!

COMMENTS

Wordpress (0)