Logarjeva formula: “Ne bo šlo tako… Edina možnost je, da prevzame svojo SDS…” – Janez Pogorelec Anžetu Logarju – TOPNEWS.si

Logarjeva formula: “Ne bo šlo tako… Edina možnost je, da prevzame svojo SDS…” – Janez Pogorelec Anžetu Logarju

Logarjeva formula: “Ne bo šlo tako… Edina možnost je, da prevzame svojo SDS…” – Janez Pogorelec Anžetu Logarju

Anže Logar, ki se je minuli teden  z Gregorjem Virantom in Mirom Cerarjem udeležil omizja na 8. akademiji javnega sektorja in s tem na simbolični način dal vedeti, da bi rad ponovil formulo s katero je uspelo  Gregorju Virantu, Miru Cerarju, Marjanu Šarcu in lani tudi Robertu Golobu. “Ne bo šlo tako… Edina možnost je, da prevzame svojo SDS…”,  pa Janez Pogorelec sporoča Anžetu Logarju.

Do polemike na družbenih omrežjih  je prišlo potem , ko je revija Reporter objavila zapis:” Logar bi šel z luzerji nad Goloba: Kdo so podporniki velikega upa desnice”  katerem  Reporter piše o tem, da “v  drugem krogu poraženi predsedniški kandidat  Anže Logar potrpežljivo in počasi gradi podobo bolj sprejemljive desne alternative eksperimentiranju in improviziranja na levi sredini”. Logarjeva formula je preprosta in sicer, da najprej ustanovi društvo, in se dokoplje do glasov zmerne desnice ter poseže v največji volilni bazen to je politična sredina. Pri tem pa še “pospravi” NSi ter glasove nekaterih zunajparlamentarnih strank, kot je recimo Slovenska ljudska stranka & ostalih.

https://twitter.com/ambrozkc/status/1647667256803852289

https://twitter.com/Johanca_4me/status/1647630646448119810

Podporniki Janeza Janše  Pogorelcu mečejo v obraz, da ga je strah  strah , da bo Logar prevzel NSi. “Ne bo, če bo rekel, da gre z JJ v vlado, bo na istem kot smo v NSi. Sredinski volilci, teh 20% med desno tretjino in polovico, ki bežijo pred Janšo k novim obrazom, ga ne bodo volili. Lahko bo fintiral, češ, ne, saj bom jaz zmagal, ampak vprašanje kdo bo PV, vi ali JJ ga uniči…, ” pa odgovarja Pogorelec.

 

COMMENTS

Wordpress (0)