Janševi “razkrili najbolj varovano skrivnost” – kdo stoji za Niko Kovač in Inštitutom 8. marec  – “Od samega začetka se ve, da je Nika Kovač projekt firme iz Langleya, CIA-e” – TOPNEWS.si

Janševi “razkrili najbolj varovano skrivnost” – kdo stoji za Niko Kovač in Inštitutom 8. marec  – “Od samega začetka se ve, da je Nika Kovač projekt firme iz Langleya, CIA-e”

Janševi “razkrili najbolj varovano skrivnost” – kdo stoji za Niko Kovač in Inštitutom 8. marec  – “Od samega začetka se ve, da je Nika Kovač projekt firme iz Langleya, CIA-e”

“Vemo, da je KUL tudi del tega projekta z Golobom vred. Protagonistka sefardka Fayon. Vemo, da vlada RS in koalicija tudi zvesto sledi CIA in WEF”, je na Twitterju razkril Mitja Ličen, ki je retvital Matjaža Planinšca, ki je zapisal: “Od samega začetka se ve, da je Nika Kovač projekt firme iz Langleya, CIA-e”. Za tiste, ki ugibajo kaj pomeni kratica WEF, ki ima sicer več pomenov vendar imajo verjetno v mislih World Economic Forum.

Nika Kovač, predsednica Inštituta 8. marec,  se je sicer za eno  zapustila državo  in se na povabilo Obamove fundacije preselila v New York.

Teorijo o tem, da je Nika Kovač projekt CIE sicer nekoliko razbija portal Nova 24TV, ki je v članku “Nevladniki nad desnim volilnim telesom izvajajo ruski teror” zapisal, da “predniki slovenskih levičarjev so se političnega angažiranja skozi posredno in neposredno silo učili v Moskvi. Slovenski komunisti se skupaj z jugoslovanskimi v Sovjetski zvezi niso učili temeljev marksizma, ampak predvsem klasičnih terorističnih prijemov ustrahovanja civilnega prebivalstva.

Kominterna je za operacije na Balkanu izbrala le preizkušene hladnokrvne eksekutorje revolucije. Na podoben način, kot jih danes izbira Putin. Zato so preživeli Broz, Kardelj, Popit in Maček medtem, ko so Rusi zaprli zmernega Simo Markovića, ki je nato umrl v zaporu. Zato je agresivni, tudi fizični aktivizem slovenski levici vtkan v DNK njenega obstoja.

Odnosi med vladajočo garnituro in Inštitutom so se do konca zaostrili konec minulega tedna, petek je Inštitut 8. marec prejel pismo inšpektorja za notranje zadeve Marka Kandolfa, ki nevladno organizacijo med vrsticami obtožuje, da vodi nezakonito volilno kampanjo.

Inštitut 8. marec je med drugim je organizirala referendum za pravico do vode, prav ta teden pa je začela z zbiranjem podpisov državljanov za predlog zakona o tako imenovani “dejanšizaciji,” ki odpravlja najbolj škodljive zakonske posege vlade pod vodstvom Janeza Janše in ki naj bi ga v zakonodajni postopek s podpisi državljanov vložili po izvolitvi novega državnega zbora.

https://twitter.com/majsanom/status/1510623920755548171

V teorijo zarote , da je Inštitut 8, marec projekt CIA  na eni in da gre za agente Moskve in Kremlja  jedodatno zmedo vnesel še Aleš Ernecl, ki je profil Višegrad (Visegrád 24 (@visegrad24) / Twitter), ki ga pogosta retvita Janez Janša in slovenska vlada pripisal kot CIA profil.

 

COMMENTS

Wordpress (0)