Demanti družbe Derby glede (ne) vpletenosti v odmevni zaseg kokaina v Črni gori zažgal družbena omrežja – TOPNEWS.si

Demanti družbe Derby glede (ne) vpletenosti v odmevni zaseg kokaina v Črni gori zažgal družbena omrežja

Demanti družbe Derby glede (ne) vpletenosti v odmevni zaseg kokaina v Črni gori zažgal družbena omrežja

Črnogorska policija  je v luki Bar minuli teden  odkrila okoli 400 kilogramov belega prahu, za katerega so posumili, da gre za kokain, so  poročali številni slovenski mediji, in se pri tem sklicevali na črnogorske Vijesti, ki so poročale, da je bila pošiljka namenjan podjetju Voli, naročnik pa naj bi bilo “podjetje črnogorskega državljana, ki že več let živi in posluje v Sloveniji”.

https://twitter.com/Vijestime/status/1482069252958035978

Gre za podjetje slovenskega poslovneža Izeta Rastoderja, ki so ga pred dvema letoma kriminalisti že preiskovali zaradi suma tihotapljenja prepovedanih drog. Povezav suma s podjetjem niso potrdili, banane pa naj bi bile ustaljen način tihotapljenja drog kriminalnih združb, ki jo skrijejo v ladijske zabojnike med drugo uvoženo blago.

https://twitter.com/Vijestime/status/1481558779179290628

Kokain so v škatlah znamke Derby  je sprožil številna ugibanja  zato so  v posebnem  demantiju  družbe  Derby ponovno zanikali vpletenost v zaseg kokaina in  vsem pa zagrozili s tožbami.

“Za žalitve , širjenje laži o našem brandu ,napeljevanju in širjenje deformacij boste  kazensko in pravno odgovarjate za vaše postopke ! Za  40 let dela  se nismo nikoli okvarjali z kriminalom ! To je tudi DOKAZANO !  Zadevo bomo predali pravni službi,” so zapisli v podjetju Derby. Demanti je sprožil val komentarjev na družbenem omrežju Twitter.

https://twitter.com/leaathenatabako/status/1482640900530610176

Podjetje slovenskega poslovneža Izeta Rastoderja so ga pred dvema letoma kriminalisti že preiskovali zaradi suma tihotapljenja prepovedanih drog na Letališki cesti v Ljubljani, kjer se nahaja distribucijski center Derby v lasti podjetnika Izeta Rastoderja, Povezav suma s podjetjem niso potrdili, banane pa naj bi bile ustaljen način tihotapljenja drog kriminalnih združb, ki jo skrijejo v ladijske zabojnike med drugo uvoženo blago.

Kokain so v škatlah znamke Derby  pred dvema letoma našli  že drugič, v družbi Rastoder pa pravijo, da so ponovno postali tarča neznane kriminalne združbe.

 

COMMENTS

Wordpress (0)