(VIDEO) Škandal: Kandidatka na listi Bojana Požarja Samanta Rejc, ki se bori za pravice živali, zanemarja svojega psa! – TOPNEWS.si

(VIDEO) Škandal: Kandidatka na listi Bojana Požarja Samanta Rejc, ki se bori za pravice živali, zanemarja svojega psa!

(VIDEO) Škandal: Kandidatka na listi Bojana Požarja Samanta Rejc, ki se bori za pravice živali, zanemarja svojega psa!

Po tem ko smo objavili anonimko o kandidatu na listi novinarja Bojana Požarja listi Gašperju Ferjanu iz Idrije, ki se na Facebooku izdaja za odvetnika, pa nima niti diplome na Pravni fakulteti, smo v redakcijo dobili informacijo o Samanti Rejc, ki prav tako kandidira na listi Bojana Požarja v volilni enoti 4 okraj 3 in 4 kot borka za pravice živali. Bojan Požar ima namreč v 26. točki programa tudi zapisano “uvedba enakih kazni za mučenje ali ubijanje živali kot so kazni za mučenje ali ubijanje ljudi.”

Do tu vse lepo in prav, vendar kot je razvidno FB, je Samnta Rejc tudi lastnica psa, ki ga ima cele dneve zaprtega v stanovanju, malo in veliko potrebo pa, kot je razvidno iz fotografij, opravlja kar na balkonu domače hiše.



“In pazite, ona bi se borila za dobrobit živali kar naenkrat, a njen kuža cele dneve zaprt v stanovanju, le potrebo, tako malo kot veliko, dela po balonu, kjer je vidno iz naših slik, da stopiti nima kam več, da bi svojo potrebo opravil, saj je balkon pokrit z lulanjem in kakci !!!!!”, piše med drugim v informaciji na FB-ju, kjer so priložene tudi slike.

Kot piše avtor zapisa, “so jo večkrat iskali doma, vendar ni hotela iz stanovanja … po opozorilu preko FB-ja, je kakšen mesec nazaj, šla pucat balkon, vendar to je vse prav svinsko samo pograbila iz balkona na tla…. danes je bilo spet vse pokakano in polulano in ko ji je prišlo na uho, da smo spet udarili javno, je šla spet grabit iz balkona…v glavnem ona ni oseba, ki bi imela kakršnokoli živalco ob sebi, kaj šele, da bi se borila za njih!!!! V glavnem nemarnica nemarna bi si lahko na podlagi tega, kako bi ona pomagala živalicam, pridobivala glasove … fuuuj, vi pa presodite sami, kaj je in kaj ni!!!!”

Takšen je zapis avtorja na FB-ju o Požarjevi kandidatki Samanti Rejc Debevec, ki je bila nekoč znana pod priimkom Škrjanec, se je pred kratkim ločila od moža, s katerim se je poročila pri 19-ih letih.

V Slovenskih novicah je zaslediti tudi članek, da sta manekenka Samanta Rejc Debevec (prej Škerjanec) in vedeževalka Karin Ježovita pred leti lansirali svoj parfum. Samanta Rejc Debevec se je, po številnih padcih in vzponih, ki so jo zadnja leta spremljali v zasebnem življenju, poskusila tudi v svetu erotike. Tako se je leta 2015 v oddaji na Kanalu A Samanta preizkusila v oddaji 5avenija. Samanti so namreč, kot so poročale Slovenske novice, ponudili vodenje oddaje 5avenija, ki jo vsak dan po polnoči predvajajo na Kanalu A. Gre za oddajo z vsebino za odrasle, erotično tematiko in dražljivimi zgodbicami, v katero je zakorakala delovno. Samanti so namreč ponudili vodenje oddaje 5avenija, ki so jo vsak dan po polnoči predvajali na Kanalu A.

 

 

 

COMMENTS

Wordpress (0)