Melania prišla na Trumpov govor naciji na način kot še nobena prva dama doslej – TOPNEWS.si

Melania prišla na Trumpov govor naciji na način kot še nobena prva dama doslej

Melania prišla na Trumpov govor naciji na način kot še nobena prva dama doslej


Melanija Trump je sinoči prišla na Trumpov govor o stanju nacije, ki se je odvijal v Capitol Hillu ločeno od svojega soproga in je tako prekršila dolgoletno tradicijo oziroma je naredila nekaj, kar doslej še ni storila niti ena ameriška prva dama v zgodovini.

Bela hiša je že zavrnila trditve, da se je Melania odločila za tako potezo zaradi zakonskih problemov Trumpovih in pojasnili, da je prva dama prišla v posebnem avtomobilu, v spremstvu svojih gostov, da bi lahko z njimi preživela več časa.

Ko se je Melania pojavila v dvorani v elegantni beli opravi hiše Dior in beli bluzi hiše Dolce&Gabbana, je bila sprejeta z ovacijami.

melania congress 2

melania congress 1

Melania se je namestila na svoj sedež šele minuto preden je Trump začel z govorom, poroča CNN. Sedela je obkrožena z dvema od svojih 15-ih gostov, policistom Ryanom Holetsom in 12-letnim dečkom Prestonom Sharpom, ki sta bila del “častne skupine herojev in preživelih”. Holets je posvojil otroka matere odvisnice, Sharp pa je organiziral polaganje 40.000 zastav in cvetja na grobove vojakov.

V Belo hišo sta se Melania in Donald vrnila skupaj, v službeni limuzini, to pa je bilo tudi prvič, da so jih videli skupaj po Novem letu. Sicer pa, se Melania letos skoraj ni pojavljala v javnosti, ameriška javnost je trdila, da je razlog temu pojav porno zvezdnice Stormy Daniels, ki trdi, da je imela afero s Trumpom leta 2006, potem ko je Melania rodila Trumpovega sina Barrona.

logo-topnews (1)

 

 

COMMENTS

Wordpress (0)