Tako se je Donald vnel za Melanio: Šel na srečanje z drugo, zagledal Melanio in ostal brez sape! – TOPNEWS.si

Tako se je Donald vnel za Melanio: Šel na srečanje z drugo, zagledal Melanio in ostal brez sape!

Tako se je Donald vnel za Melanio: Šel na srečanje z drugo, zagledal Melanio in ostal brez sape!

Pisalo se je leto 1998, Donald Trump, tedaj 52-letnik, je bil že leto dni ločen od svoje druge soproge Marle Maples. V tem času se je finančni mogul Trump zabaval s Celino Midelfart, norveško naslednico poslovnega cesarstva v srednjih 20-ih, ki je bila najemnica stanovanja v Trumpovem stolpu, medtem ko je študirala Univerzi v New Yorku.

Novembra istega leta se je Trump udeležil zabave na “New York Fashion Week-u”, ki se je odvijala v klubu Kit-Ket na Manhattnu. Ko je Trump v omenjenem klubu zagledal Melanio Knauss, ni bilo več pomembno, ali je s kom v zvezi ali ne. Trump je opisal ta trenutek v svojem intervjuju z Larryijem Kingom leta 2005.

melania 12

“Popolnoma sem znorel. Pravzaprav, tam bi se moral sestati z neko drugo žensko, ki je bila supermodel in je sedela poleg Melanie. Nekdo mi je rekel “poglej, tam je ta in ta”. Odgovoril sem: “ma, pusti to, ni pomembno. Temveč povej, kdo je tista, ki sedi z njene leve strani?”. In to je bila Melania. Melanija, ki je bila tedaj stara 28 let, je pripotovala v New York dve leti pred tem. Melanija je pozneje povedala Greti Van Susteren, da jo je v klub Kit-Ket tega večera povabil organizator zabave. Bil je Italijan Paolo Zampolli, ki se je odločil promovirati svojo agencijo modelov “ID Models”. Zampolli je “odkril” Melanio v manekenskem smislu in ji celo zagotovil vizum za vstop v ZDA. Zampolli je bil na koncu ta, ki je Melanio spoznal s Trumpom. Donald ni izgubljal časa. Takoj ko sta se spoznala, je krenil z zelo neposrednim flirtom in Melanio takoj vprašal za številko telefona.

melania 13

“Hotel je mojo številko, vendar je tedaj bil na srečanju z drugo žensko in seveda da mu je nisem hotela dati. Ne dam ti svoje številke, sem mu rekla, daj ti meni svojo, pa bom jaz tebe poklicala. Hotela sem videti, katero številko mi bo dal, poslovno, privatno, katera bo to. Vedela sem, da bo to razkrilo njegove namere, saj ga nisem nameravala poslovno kontaktirati”, je povedala Melanija za Harper’s Bazaar. Vendar je Trump tedaj naredil to, kar bi vsak pričakoval od njega. Nametal ji je na mizo skoraj vse številke, ki jih je imel, v želji, da jo bo impresioniral: številko pisarne, počivališča v Mar-a-Lagu, stanovanja v New Yorku, mobilnega telefona….

Na prvem sestanku je Trump odpeljal Melanio na večerjo, nato pa v razvpiti klub “Momba”, ki ni sprejemal nikogar, ki ni slaven ali z nekom slavnim. Mesec dni zatem, ko sta se spoznala v Kit-Ketu, je Trump odpeljal Melanio s svojim privatnim letalom za konec tedna v Palm Beach. Preživela sta nekaj prečudovitih dni v Mar-a-Lagu, veličastnem Trumpovem posestvu.

melania 14

“Tedaj je Melania zaključevala neki posel, delala je reklame za podjetje z urami, pojavila se je v spotu za Panasonic TV in delala kot model za spodnje perilo, vendar so bili njeni honorarji nič kaj visoki. Tedaj se je pojavil princ na belem konju, spoznala je Donalda v najboljšem možnem času. Ravno ji je začelo primanjkovati denarja in je že začela pakirati kovčke za vrnitev v Evropo”, je povedal Melaniin prijatelj za New York Post. Približno dve leti kasneje, je Trump vprašal Melanio, če bi se preselila v Trumpov stolp in Melania se je, po številnih virih, hitro navadila na življenje na visoki nogi.

melania 15

Trump je Melanio zasnubil aprila 2004 z 12-karatnim diamantnim prstanom, vrednim 2 milijona dolarjev, Melanija je dahnila “da”, takoj ko je Donald prstan potegnil iz žepa, čeprav je medijem dejala, da je bila snubitev zanjo veliko presenečenje.

melania 16

Melania in Donald sta se poročila leta 2005, po sedmih letih zveze. Melania je bila na poroki oblečena v Diorjevo poročno obleko, vredno 100,000 dolarjev, ki jo je dopolnila z briljantno ogrlico. Zanimivo je, da sta se med gosti na poroki pojavila tudi povabljenca, bivši ameriški predsednik Bill Clinton in njegova soproga Hillary, danes Trumpova velika sovražnika.

logo-topnews (1)

 

 

COMMENTS

Wordpress (0)